Môra-Per firar 25 år på Ritz

Nöje/Kultur
PUBLICERAD:
Môra-Per firar 25 år på Ritz på lördag.
Foto: HELENA HENRIKSSONN
I helgen firar Arvikabandet Môra-Per 25 år som band, där man inleder på Porter-Pelle i Göteborg under fredagen, och avslutar på Ritz i Arvika under lördagen.

Det kommer att bjudas på blandade låtar från karriären och under fredagen medverkar multiinstrumentalisten Gunnar Frick. På lördagen ansluter Daniel Nolgård på klaviatur. Daniel medverkade redan på debutalbumet ”Minnesmärken” som släpptes 1996.

Môra-Per har gett ut sju album genom åren, där det senaste, ”Hopp om liv” släpptes i maj i år och fick fina recensioner. Lasse Anrell skrev: ”Tidigare var det bra. Nu är det sensationellt”.

Så här jobbar AN med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.