Tut-bingo lockar alla åldrar

Mera
PUBLICERAD:
Området kring Folkets Park fylls med bilar under sommarkvällarna.
Foto: Kristina Green
När sommaren kommer flyttar Korpens bingo utomhus och det är bara att köra in bilen på parkområdet och vara redo för en kväll med bingomys och fika i paus.

Varje torsdagskväll under sommaren samlas ortsbor och turister vid Arvika Folkets Park för att spela utomhusbingo. Parkeringen fylls med bilar och människor i alla åldrar som gillar spänningen med spelet och den stämning som blir i parken. Många väljer att komma i god tid för att inta sin plats för kvällen, köra ned rutorna och prova tutan i bilen.

Bingon är öppen för alla och man behöver inte komma med bil för att vara med. Det är bara att ta med picknickfilten och slå sig ner eller ta plats inne i restaurangen om man vill sitta inomhus. Då ropar man och viftar med handen om det blir bingo istället för att tuta.

Vid bingo får man klämma i på tutan för att visa vart man står med bilen.
Foto: Kristina Green
Så här jobbar AN med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.