Ny vd på Nordic Paper

Näringsliv
PUBLICERAD:
Anita Sjölander blir ny vd för Nordic Paper. Företaget har fabriker i Bäckhammar, Säffle och Åmotfors.
– Jag är glad och stolt över att få förtroendet att leda Nordic Papers fortsatta resa tillsammans med de kompetenta och engagerade medarbetarna i koncernen, säger Anita Sjölander, i ett pressmeddelande.
Anita Sjölander blir ny vd på Nordic paper.
Foto: Frida Flodkvist

Anita Sjölander har sedan förra året jobbat på Nordic paper som produktionsdirektör.

Innan dess har hon ett förflutet inom skandinavisk pappers- massaindustri och har innehaft flera högt uppsatta chefspositioner.

Så här jobbar AN med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.