Åmotfors/Eda inleder kvalspelet

Innebandy
PUBLICERAD:
Åmotfors/Edas damer i innebandyns division III missade som bekant direktplatsen till division II. Istället väntar kval, med start på söndag.
Hannah Göthberg och damerna i Åmotfors/Eda är på jakt efter en plats i division II.
Foto: AN arkiv

Då får Åmotfors/Eda en ny chans mot Lesjöfors, som de förlorade mot i söndags i säsongens sista match. Då blev det en hemmaförlust med 4-6 vilket gjorde att Å/E slutade trea i damernas division III, en poäng bakom Lesjöfors.

Å/E fortsätter sedan kvalspelet med en hemmamatch mot SK Örnen 23 mars och avslutas mot Karlstad U på bortaplan 29 mars.

Så här jobbar AN med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.