Skogsmaskinförare fick träd över sig

Brott & blåljus
PUBLICERAD:
En skogsmaskinförare fick under fredagseftermiddagen ett träd över sig i samband trädfällning i Gunnarskog norr om Arvika.

– Det rörde sig om en man i 50-årsåldern och som jag har förstått det så uppstod någon form av problem med en träd. När han sedan skulle ut och ta hand om trädet så fick han det över sig, berättar polisens pressinformatör Stefan Wickberg.

Mannen fördes med ambulans till Centralsjukhuset i Karlstad.

– När det gäller skadeläget verkar det handla om två brutna ben, säger Wickberg.

Så här jobbar AN med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.