Två bilar i kollision norr om Glava

Brott & blåljus
PUBLICERAD:
Två personbilar kolliderade vid 12.30-tiden på onsdagseftermiddagen strax norr om Glava.

– Det färdades en person i varje bil och enligt inringaren av larmet så rörde det sig om en påkörning bakifrån som orsakats av att en av förarna blivit bländad av solen, berättar Lars-Erik Karlsson vid räddningstjänsten i Arvika.

Bägge personerna var ute ur bilarna när räddningstjänsten kom till olycksplatsen.

– Men det blir säkert så att de får följa med in till sjukhuset för kontroll, säger Karlsson.

Så här jobbar AN med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.