Två personbilar i frontalkrock nära 61:an

Brott & blåljus
PUBLICERAD:
Två personbilar kolliderade vid 11.45-tiden på onsdagsförmiddagen vid Södra By intill riksväg 61 strax norr om Åmotfors.

– Det rörde sig om en frontalkrock med två personer inblandade, berättar polisens pressinformatör Mats Öhman.

Enligt räddningstjänsten inträffade olyckan på en mindre grusväg.

– Så det var inga höga hastigheter det rörde sig om, kanske 30-40 kilometer i timmen. Ingen av de inblandade ådrog sig några allvarliga personskador men en person följde med ambulansen till sjukhus, säger Sören Olsson, räddningschef i beredskap i Arvika.

En anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott upprättades efter olyckan.

Så här jobbar AN med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.