Turnering i Arvika

Ung sport
PUBLICERAD:
Arvika Basket ställer upp med ett flertal lag.
Foto: Claudio Bresciani/TT
På lördag kommer fyra värmländska basketföreningar på besök till Arvika.

Det vankas nämligen EBC, Easy basket challenge, som Arvika Basket årligen står värd för.

– Vi räknar inga poäng i de åldrarna, utan det här är bara för att de ska få spela matcher, säger Anna Nyberg på Arvika Basket.

Turneringen riktar sig till de yngsta spelarna i åldrarna 7-11 år. Hammarö, Karlstad, Sifhälla och Sunne kommer på besök till Kyrkebyhallen. Arvika ställer upp med ett lag i F07 och P08 samt två lag i pojkar flickor 09 samt 10/11.

Så här jobbar AN med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.