Få tillgång till plus - endast 1 krona första månaden

Viktig assist av de la Rose

UPPDATERAD:
PUBLICERAD:

Första målet har han redan avverkat och i senaste matchen assisterade också Jacob de la Rose till ett viktigt kvitteringsmål för Detroit Red Wings.

Jacob de la Rose och Gustav Nyquist jublade efter samarbetet till kvitteringsmålet.

Det var i tisdagens bortamatch mot Canucks som Jacob de la Rose effektivt skickade pucken från högerkanten till Gustav Nyquist som gjorde 2-2 i tredje perioden. Resultatet stod sig och matchen gick till förlängning, och den vann Jacob & co.

Bottenlaget Detroit Redwings har haft en tuff säsong men verkar ha hittat vinnarspåret med fyra segrar i de fem senaste matcherna. Arvikasonen anslöt från Montreal Canadiens till Detroit Red Wings för tre veckor sedan och har redan hunnit med sex matcher.

Nästa artikel

Kristoffersson kan bli “Årets manlige idrottare”